Περικλής Φ. Βαμβακάς, MD.
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος.
Χειρουργική Θυρεοειδούς & ΠαραθυρεοειδώνΑδένων.
 
 
 
Aκοολογικό,Νευροωτολογικό & Ενδοσκοπικό Ιατρείο.
Λ.Κηφισίας 40 Αμπελόκηποι Τηλ. 210 7702249 , 210 7702244
 
 
 

 

 
 

Ο Ιατρός Περικλής Βαμβακάς γεννήθηκε στη Αθήνα στις 19 Μαΐου 1972. Το 1991 εγγράφεται ως πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής Σχολής στο διακεκριμένο πανεπιστήμιο του Novi Sad της Σερβίας όπου και αποφοίτησε  το 1997 με σημαντικές διακρίσεις.

Εκτέλεσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως υπεύθυνος οπλίτης Ιατρός στην Κω και στην Σύρο.Υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός στο περιφερικό ιατρείο Οίας στα πλαίσια της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου.Ειδικεύτηκε στην ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ, στο 401 ΓΣΝΑ και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ». Παράλληλα με την ειδίκευσή του, εκπαιδεύτηκε στην χειρουργική του Θυρεοειδούς αδένος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι εξειδικευμένος στην χειρουργική του τραχήλου και ιδιαίτερα στο θυρεοειδή και στους παραθυρεοειδείς αδένες και είναι επικεφαλής και συντονιστής χειρουργικής ομάδας που επιμελείται μεγάλης πολυκεντρικής μελέτης με αντικείμενο τον Θυρεοειδή.
 Έχει εκπαιδευτεί σε αισθητικές επεμβάσεις όπως η  ρινοπλαστικη, αφεστώτα ώτα  κοκ  στο Γενικό Νοσοκομείο  Αθηνών  «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» στο τμήμα Πλαστικής και Επανορθωτικής  Χειρουργικής. Επίσης εκπαιδεύτηκε σε σύγχρονες μεθόδους χειρουργικής των σιελογόνων αδένων καθώς και στην Ενδοσκοπική χειρουργική Παραρρινίων κόλπων.
Έχει πλούσιο συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο καθώς και συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Νεας Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας και Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι επιστημονικός συνεργάτης σε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια θεραπευτήρια όπως το Ιατρικό Κέντρο, το Ιασώ General, το Metropolitan, η Ευρωκλινική Παίδων και το Θεραπευτήριο Μητέρα.
                                                                                                    
  Συχνές Ερωτήσεις
 
 
             ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ